SPØRGSMÅL?
+45 70 13 17 44

1Item(s)
 1. Yamaha YDP-164 Pakkeløsning

  Yamaha YDP-164 Pakkeløsning

  Detaljer
  Farve
  Sort

  1 X 8.299,00 DKK

Total: 8.299,00 DKK

Product was successfully added to your shopping cart.

Hovedtelefoner Digitalklaver

Hvad er godt at vide, når du skal vælge hovedtelefon til brug med dit digitalklaver? Vi kigger lidt nærmere på nogle af de ting der kan være relevante, når man skal vælge en god hovedtelefon.

Læs mere

Med et flot stilrent design, Steinway samples og træmekanik fra Fatar, har vi nu fået GEWA - made in Germany på test i vores Københavns afdeling. Læs mere om GEWA her!

Læs mere
27. feb. 2019 12.50.06 CET Af Julia Lindkvist gewa, denmark, digitalpiano, gewa dp300g, gewa up380G WK, Nyheder Artikler

Roland F-140R

Vi har rigtigt mange digitalklaverer her på Digitalpiano.dk, så vi forstår at det kan være svært at bestemme sig. Det kan være at du kigger efter design, mærke, tangentmekanik eller noget helt fjerde. Det vi dog oftest opleverer, at bliver spurgt på pris.

Læs mere

Vi har samlet alle digital flyglerne på samme side, hvor vi samtidig forklarer hvorfor et digital flygel måske kunne være noget for dig.

Læs mere

Digitalpiano sæsonstart 2018

Skal du eller dit barn begynde til klaver? Her er 4 gode begynder digitalpianoer til sæsonstart 2018

Læs mere
25. aug. 2018 13.35.50 CEST Af Søren digitalpiano, sæsonstart, casio, yamaha, roland, kawai, Artikler

Roland Piano apps

Roland er gode til at udvikle apps til deres instrumenter, det er der ingen tvivl om. To af deres mest velkendte apps er Piano Partner 2 og Piano Designer. Hver af disse apps har deres egne unikke features.

Læs mere

Roland SuperNATURAL Piano Modeling

Ved Rolands’ topmodeller bliver der brugt SuperNatural Piano Modeling, hvilket giver grænseløse toner. Denne modelleringsteknologi erstatter den ellers velkendte og velbrugte sampling metode. Men hvad er forskellen mellem traditionel sampling og SuperNatural Piano Modeling? Og hvorfor er det så specielt?

Læs mere

Kawai CA-98

Kawai CA-98 er topmodellen fra Kawai med rigtig sangbund, trætangenter og topklasse-lyde.

Læs mere

Kawai CA-48

Med Kawai CA-48 får du et af de bedste digitalpianoer til markedet, samtidig med at pengepungen ikke gør ondt. Kawai CA-48 er på mange måder et revolutionerende produkt, selvom Kawai har produceret dette type instrument i mange år. Læs mere her hvorfor.

Læs mere
15. maj 2018 15.52.06 CEST Af Søren kawai ca-48, kawai, kawai digitalpiano, Artikler

Kawai CA-78

Kawai CA-78 er et af de mest populære instrumenter fra Kawai, og det er med rette. Instrumentet har al den nyeste teknologi som Kawai kan tilbyde, samtidig med at det er et af de billigste instrumenter i klassen på markedet.

Læs mere
×

There are no products in my compare list.