Skal du besøge vores butik i København eller Aarhus? - Læs mere om besøg i vores butikker her.

SPØRGSMÅL?
+45 38 10 08 44

0Item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Synes du at dit digitale instrument mangler nogle flere lyde, men er ret glad for dit instrument, så er det faktisk muligt at få nogle flere lyde til det. Det kræver bare at instrumentet opfylder visse krav. Så hvis det er noget du kunne være interesseret i så læs videre her. 

Læs mere
20. mar. 2020 14.10.00 CET Af Peter Tang gode råd, flere lyde, lydmoduler, midi, guide, Gode råd

Hovedtelefoner Digitalklaver

Hvad er godt at vide, når du skal vælge hovedtelefon til brug med dit digitalklaver? Vi kigger lidt nærmere på nogle af de ting der kan være relevante, når man skal vælge en god hovedtelefon.

Læs mere

Online Shopping Clerk

Vi udvider nu vores kontaktflade, og vil gerne tilbyde alle vores kunder der aktivt leder efter nyt digitalklaver, at kunne få en personlig online video fremvisning af udvalgte produkter der står i butikkerne. Vi vil sammen med dig gennemgå de forskellige funktioner instrumentet har, spille på instrumentet, samt sammenligne med modeller i samme klasse.

Læs mere
4. jul. 2019 12.56.59 CEST Af Søren Nyheder Gode råd

Køb et brugt/demo digitalpiano og spar mange penge. Hos os har vi masser af brugte/demo instrumenter, hvor du kan spare en masse penge. Se instrumenter online på vores side.

Læs mere

Roland F-140R

Vi har rigtigt mange digitalklaverer her på Digitalpiano.dk, så vi forstår at det kan være svært at bestemme sig. Det kan være at du kigger efter design, mærke, tangentmekanik eller noget helt fjerde. Det vi dog oftest opleverer, at bliver spurgt på pris.

Læs mere

Leder du efter et godt og solidt hjemmepiano? Yamaha YDP Arius er måske lige det du leder efter. Her er tre grunde til, hvorfor du skal vælge Yamaha YDP Arius.

Læs mere
20. jun. 2017 13.08.41 CEST Af Søren yamaha, ydp, ydp-143, ydp-163, yamaha ydp, yamaha arius, Artikler Gode råd

Hybrid

Vidste du, at man kan få et klaver med silent funktion - et rigtigt akustiske klaver med mulighed for at sætte hovedtelefoner til. Det lyder næsten som magi, men faktisk har man kunne dette i mere end 20 år.

Læs mere

Digitalpiano.dk tilbyder vores kunder prisgaranti. Vi matcher prisen på webshops der opererer på det danske marked med dansk pris og moms. Vi matcher også prisen på et tilbud givet af en anden butik. Dette tilbud skal fremsendes med skriftlig dokumentation. Vil du gøre brug af vores prisgaranti, skal du blot sende os en mail på info@digitalpiano.dk hvor du vedhæfter linket til det specifikke produkt eller som vedhæftet fil.

Læs mere
7. jan. 2017 14.17.39 CET Af Søren prisgaranti, bedste pris, match, prismatch, Nyheder Gode råd
×