Kawai annoncerer nu deres seneste opdatering af de to mindste modeller i Concert Artist serien af premium digitalklaverer. De er de forbedrede versioner af de højt anerkendte CA-48 og CA-58. Disse opdaterede modeller genbruger den klasseledende Grand Feel Compact træmekanik og lyden fra Kawai’s helt eget koncertflygel, Shigeru Kawai SK-EX, men tilbyder nu også en masse nye funktioner og forbedringer.

 

Anerkendte koncertflygeler reproduceret med højeffektiv teknologi

Den rige og ekspressive lyd fra Kawai’s anerkendte koncertflygler er hjertet i de nye CA-49 og CA-59 modeller med både flagskibet Shigeru Kawai SK-EX og Kawai EX instrumenterne, som er blevet opdateret og troværdigt blevet reproduceret med fuld 88-tangenters stereo sampling. Med to karakteristiske Kawai koncertflygler, et traditionelt opretstående og CA-59’s nye sampling af Shigeru Kawai SK-5 mellemstørrelse flyglet, kan pianister vælge mellem en bred mængde af forskellige klaverlyde, så man kan vælge den klaverlyd der tiltaler en mest.

Bedre lyd og nyt højttaler system

Sammen med Kawai’s ledende CA-99 og CA-79 modeller, som blev sat på markedet tidligt i år, kommer CA-49 og CA-59 med teknologi udviklet i samarbejde med Japan’s audio producent, Onkyo. Begge instrumenter kommer med en ny type motherboard og forstærker hardware design, som giver en mere rig, og bedre højkvalitets lyd, og 4-højttaler system, der reproducerer lydfeltet af et flygel. De seneste modeller bruger også et forbedret kontrolpanel, der har fået indbygget en OLED skærm, imens CA-49 har fået opdateret interface, hvilket resulterer i en mere brugervenlig og intuitiv oplevelse.

 

Bluetooth og nyt design

Begge instrumenter har Bluetooth MIDI forbindelse, hvor CA-59 også har Bluetooth Audio forbindelse, med aptX understøttelse, som giver en højkvalitets trådløs lyd forbindelse med minimal forsinkelse. Modellerne har desuden fået opdateret deres kabinet designs, ved at få en højere karakter og rundede hjørner som flagskibsmodellerne i CA-serien, for et mere elegant og luksuriøst udtryk. Som en tilføjelse har alle Concert Artist modellerne fået implementeret Kawai’s avancerede SHS teknologi fra de større CA-instrumenter, der giver en væsentlig bedre lyd i hovedtelefoner med meget mere dybde, samt realisme, så en hovedtelefonoplevelse er lige så fortryllende som uden.