Med et flot stilrent design, Steinway samples og træmekanik fra Fatar, har vi nu fået GEWA - made in Germany på test i vores Københavns afdeling. Lige nu kan du komme ind til os på Nørrebro, prøve instrumenterne og give din mening til kende. Så er du med og deltager i en konkurrence om et par biografbilletter! Vi trækker lod d. 1 april :)


GEWA GmbH ser sig som partner og arrangør af den professionelle musikinstrumentvirksomhed. GEWA står på et fundament af en traditionel virksomhed, der stræber efter at opretholde principperne fast forankret i forretningens historie. De fokuserer på mekanisk-akustiske musikinstrumenter og overbeviser deres kunder ved at levere kvalitets-produkter, og på den måde skabe loyalitet. Alle instrumenter overses af et hold af kvalificerede og erfarne specialister. Deres standard er klart defineret: Det bedste produkt i alle prisklasser!

Motivation og løbende forbedring er grundlaget for virksomhedens succes og bidrager til deres kunders tilfredshed. Vedvarende kvalitetsstyring, der spænder fra forskellige produktionssteder, sikrer transport til levering via GEWA distributionscenter en ensartet og pålidelig kvalitet af deres produkter. De lægger vægt på et langsigtet og retfærdigt samarbejde med deres samarbejdspartnere, en høj grad af produkttilgængelighed samt autentiske markedsføringsværktøjer. De handler i overensstemmelse med miljøet og tager ansvar for fremtidige generationer.

Lige som enhver anden producent, der leveres til os, så prøver vi GEWA Digital Piano for at sikre, at I også er tilfredse.