Musikmessen i Frankfurt 2019 er et af årets store messer for musikinstrumenter, som afholdes i Frankfurt Am Main. Vi har forsøgt at samle alle nyhederne fra Musikmessen der omhandler vores sortiment, og som vi forventer at få til salg så snart det er klar.

Siden opdateres løbende, når nyhederne kommer ind.

Clavia Nord Grand

Et helt nyt Stage Piano fra Clavia, der hedder Nord Grand med Kawai Hammer Action. Det lyder næsten for godt til at være sandt! Det er første gang vi ser en mekanik fra Kawai på et digitalt stage piano fra en anden producent, i det her tilfælde Nord. De kalder mekanikken "88-note Kawai Hammer Action with advanced triple sensors", men de skriver ikke umiddelbart hvilken type mekanik det er. Vores bud er, at det måske er Grand Feel Compact mekanikken, man også kender fra Kawai CA-48 og Kawai CA-58, hvilket er en fremragende mekanik.

Instrumentet har fået en helt ny form, og er selvfølgelig spækket med fantastiske features, som man kan læse mere mere om på deres egen hjemmeside her:  CLAVIA NORD GRAND

Clavia Nord Grand

Clavia Nord Grand


Roland kommer med nye HP-modeller

Roland lancerer i forbindelse med Musikmesse deres nye HP-modeller.

Lanceringen af de nye HP-modeller, som hedder HP-702 og HP-704, lægger i fin tråd med deres nylige opgradering af LX-serien. HP-serien består dermed nu af kun to modeller. Begge modeller fås i farverne sort, hvid, rosentræ og light oak, og HP-704 kan også fås i sort højglans.

Den lille model Roland HP-702 kommer med deres PHA-4 mekanik, som man også kender fra Roland F-140R. Det er en fremragende mekanik i sådan et instrument. HP-704 kommer med deres PHA-50 (træ)-mekanik, som man også finder på LX-705. På den måde skabes der fin tråd mellem de forskellige modelserier.

Instrumenterne ser simple i både udtryk og design, og er naturligvis spækket med masser af funktioner og forskellige ind/udgange.