Så er sommeren ved at være landet og det gode vejr begynder at blive hverdag. Derfor kommer vi med vores bud på det perfekte klaver til sommeren. Og det mener vi er Roland’s KF-10, som fås i nogle super pæne træfarver der giver god sommer stemning.

Instrumentet er designet af Karimoku, som er Japans største designer i møbelbranchen siden 1940, og som er kendt  for at anvende miljøvenligt træ. Dette gør KF-10 til et helt specielt digitalpiano, da alle KF-10'er er håndarbejdet i naturtræ i Japan, hvilket gør instrumentet til et møbeldesignet kunstværk med slanke former og runde hjørner, der passer perfekt sommeren og især den skandinaviske stil. Og med den medfølgende bænk i matchende farve og den elegante fodpedal, er klaveret et samlet sæt. Fordi klavererne bliver lavet i naturtræ af træsorterne eg og valnød er hvert instrument unikt og intet KF-10 er derfor ens.

KF-10 kommer med Roland’s højt ansete PHA-50 hybrid tangentmekanik, som bliver brugt i Roland’s topmodeller. Ydersiden af tangenten er lavet af træ som giver den autentiske tangentfornemmelse imens den inderste del af tangenten er lavet af hård plast, der sikrer holdbarhed. Og overfladen af tangenterne er lavet af elfenben og ibenholt efterlignet struktur, så den helt rigtige fornemmelse opnås. Og sammen med de diskret positionerede 4 højttalere i instrumentet, er man sikret en klar og rig lyd.

 

Og en af KF-10’s bedste værdier er, at det er så kompakt. Instrumentet er kun 40 cm dybden, hvilket er helt ekstraordinært for et instrument af sådan en kvalitet. Og gør det muligt at placere instrumentet alle mulige tænkelige steder, hvor det ser let og elegant ud. Derfor er KF-10 det perfekte instrument til den kommende sommer og vil helt klart pynte hjemme hos dig.