FANTOM-serien af keyboards er designet til elektronisk musik produktion, optrædener og mere. Det er et banebrydende instrument som hurtigt bliver dit personlige eje.

 

Fantastiske lyde

Fantom indeholder en fleksibel sound engine der udgiver inspirerende og autentiske lyde. I kombination med forskellige synthesizer- og sampling teknologier, får du en helt ny lyd oplevelse. Du får alle de elektroniske, akustiske og hybrid lyde du har brug for. Roland’s fantastiske og autentiske V-Piano teknologi er inkluderet og du kan tilføje flere lyde end nødvendigt.

 

Brugervenligt design

Som musiker er du nødt til at have adgang til alle funktionerne, der bliver tilbudt. Roland’s Fantom seire er en komplet platform der gør det muligt at lave musik hurtigt. Instrumentet har et skarpt og intuitivt layout om bønfalder dig om at blive brugt. Fantom seriens opfordrer kreativitet såvel som det inspirerer dig til at sætte fingrene på tangenterne. Instrumentet er lave til at modstå flere års spil.

 

Indgangsmuligheder

Tilslut dit Fantom instrument til din computer og brug touchskærmen og andre indstillinger til at bruge Appleøs Logic Pro DAW og MainStage performance software. Uanset om du skriver sanger eller øver dig, så er Fantom der for dig.

Konklusionen

Der er mange grunde til at du burde overvejer at dit næste instrument skulle være Roland’s Fantom. Afhængigt af dit budget og fremtidssyn, kommer Roland’s Fantom-serie i tre forskellige størrelser: FANTOM 6 (61-tangenter), 7 (76-tangenter) og 8 (88-tangenter). De kan vurderes som ret komplekse keyboards, men så snart du lærer at mestre dem, er udkommet meget tilfredstillende