Vi har netop tilføjet V-Moda’s Crossfade M-100 Master hovedtelefoner til vores sortiment. Crossfade M-100 Master er lavet til dem, som vil have den bedste lydoplevelse ud af deres instrument. Hovedtelefonerne er ideelle til klaverlyde men fungerer også supergodt til normal brug, så det er nogle hovedtelefoner vi klart vil kunne anbefale.

Eksklusivt og moderne design

Crossfade M-100 Master er perfekte til transport takket være dens foldbare design. Dette gør også at den passer perfekt til den medfølgende Exoskeleton bærekasse, som kan sættes udenpå en taske med krog. Hovedtelefonerne kommer desuden med memory foam ørepuder i et lækkert blødt læder, der tilpasser sig ørets form, så de sidder perfekt. Hovedbøjlen kan justeres til bedste komfort, og så den ikke presser ind på ørene. Og sammen med den passive lydisolering og passekomforten udelukkes udefra kommende støj, hvilket gør dem velegnet i støjende omgivelser.

 

Superb lyd

Hovedtelefonerne kommer med 50mm dual-diaphragm drivers som er blevet opgraderet med japanske CCAW(copper-clad aluminum wire) drivers, hvilket sikrer højkvalitetslyd og gør dem ideelle til klaverlyde. Frekvensområdet er fra 5Hz til 40Khz og gengiver hele frekvensområdet meget overbevisende, og så er hovedtelefonerne blevet certificeret med Hi-Res audio af Japan Audio Society (JAS). Samlet giver dette en sofistikeret lydsignatur og utrolig klar lyd i hele frekvensområdet.

 

Hvad er inkluderet med Crossfade M-100 Master?

- Crossfade M-100 Master

- Exoskeleton Carry Case

- Carabiner krog

- Aramid Fiber-forstærket SpeakEasy 1-Button Microphone Cable

- Extended Shareplay Audio Cable                                                                                      

- Gold Plated 6,3mm til 3,5mm pro adapter

Specifikationer:

● Drivers: 50mm Dual-Diaphragm with Japanese CCAW coil

● Frequency Response: 5-40,000Hz (Hi-Res Audio Certified by JAS)

● Headphone Sensitivity: 105dB @1kHz 1mW

● Microphone Sensitivity: -42dB @1kHz

● Impedance: 32 ohm

● Weight: 290g