SPØRGSMÅL?
+45 70 13 17 44

0Item(s)

Din indkøbskurv er tom.

AKG

AKG Acoustics (Akustische und Kino-Geräte) er et firma som blandt andet fremstiller hovedtelefoner.

Firmaet blev grundlagt i 1947 i Wien i Østrig, og blev i 1994 købt af det amerikanske firma Harman International Industries.

Product was successfully added to your shopping cart.

AKG

   

3 vare(r)

 1. AKG K-72

  AKG K72 er en rundt om øret lukket hovedtelefon og er udført i et ultra letvægtsmateriale som gør at den er ekstrem behagelig at have på over længere tid. K72 er forsynet med bløde letvægts ørepudder der fuldstændigt omslutter øret og giver en behagelig lytteoplevelse.
  399,00 DKK
 2. AKG K-240 mk II

  Professional hi-fi stereo studio headphones Hovedtelefoner som lukker sig om dit øre, men som ikke fjerner alt lyd fra omverdenen. Det er vigtigt at lyden er helt perfekt når man spiller på sit digitale piano for at få den bedste lyd, som ingeniørerne af digitalpianoet har tænkt den. K 240 MK II’s semi-åbne hovedtelefoner leverer en solid bas, præcis midt-frekvenser, og krystalklare høj-frekvenser.
  1.049,00 DKK
 3. AKG K-271 mk II

  Professionelle hovedtelefoner til den kræsne men også bevidste bruger. Det er vigtigt at lyden er helt perfekt når man spiller på sit digitale piano for at få den bedste lyd, som ingeniørerne af digitalpianoet har tænkt den. AKG K271 MK II er hi-fi stereo hovedtelefoner, som lukker alt andet lyde ude. De slutter sig helt om dit øre. Du kan justere hovedet på hovedtelefonerne, så de passer perfekt.
  1.199,00 DKK
Loading ...Load More ...

   

3 vare(r)

×

There are no products in my compare list.