0vare(r)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Handelsbetingelser

Handelsbetingelser for digitalpiano.dk for privatkunder og firmaer, herunder institutioner.

 

digitalpiano.dk er ejet af:
Juhl-Sørensen A/S
Muslingevej 40
8250 Egå
CVR: 10859573

1. Køb hos digitalpiano.dk

Købet gælder, i det øjeblik, du som kunde modtager en faktura fra digitalpiano.dk Der tages forbehold for prisfejl mv., som følge af valutaændringer, krig, terror, naturkatastrofer, force majeure, leveringssvigt, afgiftsændringer, udsolgte varer og trykfejl. Der tages forbehold for udsolgte varer og udskudt leveringstid fra vores leverandører. 

2. Priser og kontrakter

Alle priser er inkl. 25 % moms, hvor intet andet nævnes. Priserne er kun gældende indenfor Danmarks grænser, ekskl. Færøerne og Grønland. Alle kontrakter indgås på dansk.

3. Salg generelt

Den angivne pris ved bestillingstidspunktet, er den gældende bestillingspris. Afhentningsvarer faktureres til den aktuelle pris på bestillingstidspunktet, og prisen ændres IKKE, hverken ved prisfald eller stigning. 

4. Afbestilling

Ønsker De at afbestille eller annullere en allerede afgivet bestilling, bør det som udgangspunkt ske på samme måde som bestillingen er foretaget. Alternativt kan det ske ved, at fremsende en e-mail info@digitalpiano.dk med mærket "Afbestilling". Her skal bestillingstidspunkt samt ordrenummer fremgå. Har De modtaget en ordrebekræftelse pr. e-mail, kan denne returneres til afsender med teksten "Afbestilling" indsat i emnetekst. Afbestilling bør ske inden kl. 14:00 samme dag, som bestillingen er foretaget.

5. Ordrebekræftelse

Digitalpiano.dk opbevarer selve ordrebekræftelsen efter den er fremsendt til kunden.

6. Betaling

De mulige betalingsmåder er som minimum:

Dankort
VisaDankort
eDankort
Mastercard
MobilePay
Maestro
JCB
American Express
Visa Electron
Visa
EAN
Efter aftale (kun erhverv)
Betalingsmåde efter aftale kan kun benyttes af virksomheder og offentlige institutioner, og kun såfremt De i forvejen har opnået en betalingsaftale med digitalpiano.dk.

7. Fortrydelsesret

Fuld returret - Fortryder du dit køb, giver digitalpiano.dk fuld returret. Varen skal returneres i original emballage, i ubrugt og ubeskadiget stand. Dette skal ske senest 14 dage efter du har modtaget varen. Varer der returneres skal ledsages af original faktura, og leveres retur uden omkostninger for digitalpiano.dk.

Varer som returneres, hvor porto eller fragt ikke er betalt på forhånd, afvises af digitalpiano.dk. Ved returhandel tilbagebetales beløbet via bankoverførsel til dig indenfor 14 dage, på baggrund af oplyst reg. og kontonummer. Du kan også bytte til anden vare, her er proceduren den samme; hvor du sender varen retur, og vedlægger en seddel med hvad du ønsker i stedet.

BEMÆRK! Der ydes ingen fortrydelsesret på varer, der fremstilles specielt efter dine individuelle behov, når fremstillingen eller tilpasningen er påbegyndt. Fremstillingen eller tilpasningen påbegyndes ved ordremodtagelsen og fortrydelsesretten bortfalder derfor. Vi hjemtager gerne produkter der ikke forefindes på digitalpiano.dk, men bemærk at der ikke ydes returret på disse skaffevarer.

8. Reklamationsret

Som forbruger har man to års reklamationsret, hvilket betyder at du enten kan få varen repareret, ombyttet, afslag i prisen eller pengene retur, afhængig af den konkrete situation. Dette er selvfølgelige betinget af, at reklamationen er berettiget. Der er to års garanti, dog er der nogle leverandører der tilbyder mere en to års garanti. I øvrigt gælder garantibestemmelserne i henhold til købeloven.

9. Anvendelse af reklamationsretten

Reklamation angående fejl og mangler skal meddeles digitalpiano.dk, inden rimelig tid efter varens modtagelse. Kunden opfordres på det kraftigste til, at afgive erklæring omkring produktets fejl eller mangel i forbindelse med reklamationen, idet undladelse kan betyde en forlængelse af afhjælpningsprocessen grundet fejlsøgning. Varer der ikke indgår under reklamationsretten og/eller modtages uden forsvarlig emballage, vil blive omemballeret og der vil blive opkrævet et beløb svarende til digitalpiano.dk´s udgifter til nødvendig og forsvarlig emballering. Varer der returneres på efterkrav eller som sendes uden porto, vil ikke blive modtaget af digitalpiano.dk

10. Tilbagesendte varer som ikke indeholder fejl

Ved kundens returnering af defekte eller forkerte varer til digitalpiano.dk, hvor fejl eller defekt, defineret og angivet af kunden, ikke konstateres, vil varen blive tilbagesendt til kunden inklusiv et testgebyr på kr. 200 pr. halve time. Testgebyret beregnes på baggrund af tidsforbruget, i forbindelse med test og fejlsøgning. digitalpiano.dk forbeholder sig retten til at opkræve dette gebyr og forsendelsesomkostninger pr. efterkrav, såfremt der ikke foreligger en kreditaftale. Medsendes der tilbehør, skal antal og produktbeskrivelse medfølge. Varer bør returneres med en fakturakopi, hvor købstidspunktet for det reklamerede produkt fremgår, da varen ellers vil blive henlagt, indtil der foreligger fakturakopi og evt. fejlmeddelelse på produktet. Varer der ikke indgår under reklamationsretten, og som modtages uden forsvarlig emballage, vil blive omemballeret, og der vil blive et opkrævet et beløb svarende til vores udgifter til nødvendig og forsvarlig emballage.

11. Forsvarlig returnering

Alle produkter, der returneres til digitalpiano.dk skal være forsvarligt indpakket. Skade som følge af mangelfuld emballering kan medføre, at Deres rettigheder bortfalder. Digitalpiano.dk anbefaler, at varen returneres via Post Danmark eller fragtmand, således at der er mulighed for at spore pakken i Post Danmarks eller fragtfirmaets system, da det fjerner enhver tvivl om, hvorvidt varen er blevet udleveret til digitalpiano.dk. Yderligere har kunden mulighed for, at kunne efterlyse pakken, såfremt udlevering ikke har fundet sted. Alle produkter, der modtages fra digitalpiano.dk indpakket i antistatisk materiale, skal ifald de returneres være indpakket i tilsvarende antistatisk materiale. Sker dette ikke, kan varen tage skade, hvilket kan resultere i bortfald af Deres rettigheder.

12. Er du i tvivl?

Såfremt der måtte opstå tvivlsspørgsmål, anbefaler digitalpiano.dk, at De retter henvendelse til info@digitalpiano.dk.

13. Særlige bestemmelser for erhvervsdrivende

Der gælder de samme salgsbetingelser som for forbrugere, dog med følgende modifikation.

Der er ingen fortrydelsesret for erhvervsdrivende. Varer kan ikke købes som privatkunde, såfremt varen bestilles via en hustand registreret som firma (firma=erhvervskunde eller institution).

Der er et års reklamationsret fra oprindelig fakturadato. Ombytning eller reparation medfører ikke, at der løber en ny et års reklamationsperiode. digitalpiano.dk forbeholder sig ejendomsretten til varer købt på kredit, indtil den fulde købesum er erlagt.

1. Alle omkostninger i forbindelse med håndhævelse af ejendomsforbeholdet påhviler køberen.
2. Der påløber renter fra forfaldsdatoen med 1% pr. påbegyndt måned.

14. Ønsker du at klage?

Vi skal som butik, oplyse om muligheden for at klage ved Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby

Tlf: 41515000
kfst@kfst.dk

Såfremt kunden er en forbruger med bopæl i den Europæiske Union, er det muligt at benytte denne platform til udenretlig bilæggelse af tvister om kontraktmæssige forpligtelser i forbindelse med online-købekontrakter. Vi er forpligtet til at informere dig om eksistensen af denne OTB-platform og i denne forbindelse endvidere om vores e-mailadresse info@digitalpiano.dk

http://ec.europa.eu/odr.

 

Egår
København
Brofogedvej 10
2400 København

70 13 17 44
snp@piano.dk
Aarhus
Muslingevej 40
8250 Egå

70 13 17 44
kw@piano.dk