SPØRGSMÅL?
+45 38 10 08 44

0Item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

1. Indledning

Inden du går i gang med at købe et digitalpiano, skal du have fundet ud af, hvad dine krav til instrumentet er. Uanset om du er nybegynder, øvet eller en rigtigt dygtig pianist, så vil der altid være nogle krav der gør sig gældende. Et af de krav kan være: Hvad må det koste? I dag findes der gode billige digitalpianoer, men overordnet er det sådan at pris og kvalitet hænger sammen. Prøv at gøre dig tanker om, hvor meget du har råd til, og ikke gå for meget på kompromis med dine andre krav.

Det kunne f.eks. være, at det skal have en bestemt størrelse, en bestemt farve, have nogle bestemte funktioner, være flytbart eller have et bestemt udseende. Mange af de krav vidste du nok slet ikke at du havde. De fleste af os vurderer udseendet på instrumentet med tanker om æstetik. Så stil dig selv spørgsmålet; ville jeg blive glad for at se på instrumentet hver dag, hvis det stod i mit hjem?

Digitalpianoet, elklaveret, digitalklaveret eller elpianoet; kært barn har mange navne, blev opfundet i halvfjerdserne. Først i firserne blev det prismæssigt tilgængeligt for almindelige mennesker at købe deres eget digitalpiano, og folk begyndte at købe (hjemme) digitalpianoer til stuen, børneværelset og kontoret. Digitalpianoet har vundet større indpas i de danske hjem, og er blevet meget populært blandt andet på grund af muligheden for, at skrue op og ned for lyden og for at spille med hovedtelefoner.

(Digitalpiano.dk og) Juhl-Sørensen har handlet med akustiske klaver og flygler siden 1895 og med digitalpianoer siden begyndelsen i 80’erne, og vi har kunne følge udviklingen igennem de seneste år hvor vi ser, at der er flere og flere der vælger et digitalpiano frem for et akustik klaver, dels på grund af prisen og dels på grund af de digital funktioner. Der er også flere klaverpædagoger, klaverunderviserer og lærere der i dag anbefaler et digitalpiano som læringsinstrument i de første år.

For os handler det om, at bringe glæden ved klaverspillet til så mange mennesker som muligt, uanset om det er et akustisk eller digitalt piano vores kunder ønsker. I menuen til venstre kan du læse mere om de forskellige funktioner de forskellige instrumenter har, i forhold til evt. krav du måtte have samt hvad du skal være opmærksom på inden køb. God fornøjelse!

×