0vare(r)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Persondatapolitik

Digitalpiano.dk ejes af:

Juhl-Sørensen A/S
Muslingevej 40
8250 Egå

Formålet med at have en persondatapolitik er at sikre, at du ved hvordan vi indsamler, beskytter og anvender personoplysninger. Den har til formål at oplyse dig om, at vi håndterer og beskytter dine oplysninger hensigtsmæssigt og forsvarligt. Vi registrerer personlige oplysninger gennem vores webshop, der kan bruges til at idenficere en person, herunder, men ikke begrænset til vedkommendes for- og efternavn, privatadresse eller anden fysisk adresse, e-mailadresse eller andre kontaktoplysninger, omanset om de vedrører vedkommendes private bopæl eller arbejdsplads.

Hvilke personfølsomme oplysninger registrerer Digitalpiano.dk?

Vi har brug for visse personoplysninger for at kunne ekspedere bestillinger gennem vores webshop. Digitalpiano.dk/Juhl-Sørensen indsamler kun de personoplysninger, som er nødvendige for at levere en ydelse til dig.
Når der indsamles personoplysninger i vores webshop, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger der indsamles og hvorfor. 

Hvordan indsamler Digitalpiano.dk personoplysninger?

Ud over de oplysninger, som du selv afgiver i forbindelse med bestilling af vare eller tjenesteydelser på vores webshop, anvender hjemmesiden også cookies. Cookies er digitale informationspakker, som hjemmesiden lagrer på din computer. Der lagres ikke personhenførbare oplysninger i en cookie. Vi anvender cookies for at forbedre hjemmesidens funktioner og lette din adgang hertil. For at benytte vores hjemmeside kræves det at du accepterer brug af cookies på din computer.

På vores hjemmeside findes der også "tags" som registrerer din færden på vores hjemmeside. Disse "tags" har til formål at registerere hvad du laver på vores hjemmeside til brug i markedsføringsøjemed. Vi opbevarer ikke eller sælger denne data, men dette gøres i henhold til gældende regler for brug af personoplysninger til markedsføring.

Vi har "tags" fra følgende samarbejdspartnere:

1. Google og Google Analytics

2. Facebook og Facebook Pixel

3. Zopim og Zendesk Chat

4. Addwish

Opdatering af og indsigt i oplysninger

Som registreret hos Digitalpiano.dk har du altid ret til at gøre indsigelse med registreringen og du har ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Digitalpiano.dk via e-mail: info@digitalpiano.dk eller på telefon: 70 13 17 44

Dataansvarlig og kontaktoplysninger

Vi samarbejder med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler vores data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne, og må ikke bruge dem til egne formål. Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse. 

Vores databehandlere er AWS Amazon og HostNordic.

Den dataansvarlige på Digitalpiano.dk er adm. direktør Morten Juhl-Sørensen. 

Juhl-Sørensen A/S
Muslingevej 40
8250 Egå
Tlf: 70131744
Mail: info@digitalpiano.dk

Opdateret 07-05-2018