SPØRGSMÅL?
+45 38 10 08 44

0Item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.
Yamaha CP-88 Stage Piano

Yamaha CP-88 Stage Piano

Vejl. pris: 19.913,00 DKK

Specialpris 16.111,00 DKK

Lagerstatus: Forudbestilling

Yamaha CP-88 Stage Piano

Hurtigt overblik

CP73 og CP88 står på skuldrene af mere end 100 års fremstilling af akustiske klaverer og 45 års synthesizerinnovation. De har autentiske akustiske og elektriske pianolyde, realistisk piano touch og et intuitivt én-til-én brugerinterface. Læs mere

Udstilles kun online (Fremvises ikke i butik)

Vejl. pris: 19.913,00 DKK

Specialpris 16.111,00 DKK

Inkl. gratis levering til kantsten.
Se andre leveringsmuligheder her

Lagerstatus: Forudbestilling

Match Prisen

Vejl. pris: 19.913,00 DKK

Specialpris 16.111,00 DKK

Detaljer

Yamaha CP-88 Stage Piano

Førsteklasses Akustiske Yamaha Flygler

CP73 og 88 har lyde fra tre forskellige førsteklasses koncertflygler: Yamaha CFX, Yamaha S700 og Bösendorfer Imperial 290. Så er der masser af mulighed for at ramme lige det udtryk, du ønsker.

[ CFX ] Yamaha CFX har taget mere end 17 år at udvikle og er vores flagskibs koncertflygel. CFX har en brilliant top og en muskuløs bund med en fantastisk dynamik og styrken til at konkurrere med et helt symfoniorkester.

[ Bösendorfer ] Bösendorfer er unik blandt pianofremstillere som den eneste fabrikant der stadig bruger den Wienske håndværkstradition, som giver en karakteristisk fyldig tone, med en varm bund og syngende top. Imperial 290 har 8 oktaver og måler 9.5 fod og er dermed Bösendorfers flagskib. De ekstra bastoner resonerer med på den andre toner og den store sangbund giver ekstra projektion ved alle frekvenser.

[ S700 ] S700 er et håndbygget flygel bygget af Yamahas dygtigste pianobyggere. Det har kraften til at skære igennem tætte arrangementer, men er stadig delikat og udtryksfuldt når det skal være. S700 var en af de mest populære pianolyde i S90ES og S90-synthesizerne.

Akustisk Yamaha opretstående piano

[ U1 ] U1 er det mest populære opretstående klaver i verden. U1-lyden i CP73 og CP88 har en vintage og brugt karaktér, som gør den perfekt til musik, der har brug for noget vibe og lyden af et autentisk opretstående klaver.

[ SU7 ] SU7 er Yamahas flagskib når det gælder akustiske opretstående klaverer. SU7 har en fyldig, resonant tone, bl.a. fordi den har hammere magen til dem i CFX.

Elektriske pianoer og keyboards

[ Yamaha CP80 ] Yamaha introducerede i 1978 de elektriske flygler CP80 og CP70 for at give musikere en flygellyd, der kunne skære igennem lydbilledet i live rock'n roll. CP80-lyden på CP73 og CP88 er kraftig og fyldig med et stort dynamikområde.

[ 78 Rd ] 78 Rd-lyden er et tine-baseret elektrisk piano med en bredt dynamikområde, høj kvalitet og velegnet til brug med effekter. Velegnet til alle genrer.

[ 75 Rd ] 75 Rd er et mere "beskidt/funky" tine-e-piano. Godt til når musikken kræver lidt mere vibe og karaktér.

[ 73 Rd ] 73 Rd er et tykt og varmt vintage tine-e-piano, som er perfekt til ballader og akkompagnement af sangere.

[ Wr ] Wr er et reed-baseret elektrisk piano i både vintage og moderne version med stort dynamikområde.

Orgler, Clavinetter og Keyboards:

CP73 og CP88 har også en bredt udvalg af keyboardlyde baseret på både tonehjul, transistorer, pibeorgler, clavinetter, FM-pianoer og mere.

Synther, strygere og mere

CP73 og CP88 har lyde til ethvert gig. Splits, layers eller bare solo - varme pads, fyldige strygere, dybe synthbasser, -leads, brass eller andet. CP'ernes én-til-én interface gør det nemt og hurtigt at ændre lydene i realtime.

Effekter

CP73 og CP88 har masser af effekter, som kan bruges til at skabe unikke og specielle lyde. Hver af de tre sektioner (Piano-, Elektrisk Piano- og Sub-sektion) har dedikerede effekter.

Der er også master-effekter med delay, reverb og master EQ med dedikerede kontroller, som er nemme at styre i real-time.

VCM (VIRTUAL CIRCUITRY MODELING) Effekter

Virtual Circuitry Modeling genskaber lyden af vintage effekter og high-end studiegear ved at modellere kredsløbene i de forskellige enheder helt ned til hver enkelt analoge komponent.

Anslag

Klaviaturet på CP73 og CP88 er designet med viden samlet sammen gennem mere end 100 års fremstilling af akustiske klaverer, og derfor er du sikret et klaviatur med maksimale udtryksmuligheder.

CP88: Hurtigt, responsivt klaviatur designet især til pianister

CP88 har et 88-tangenters Natural Wood, Graded Hammer triple sensor (NW-GH)-klaviatur med tangentdæk i hhv. syntetisk elfenben og syntetisk ibenholt - det hurtigste klaviatur på noget stage piano i verden, designet af et firma med mere end 100 års erfaring i at fremstille akustiske klaverer til professionelle.

Natural Wood-tangenter giver den vægtning og respons som pianister forventer. Tangenterne er vægtet forskelligt, så de er lidt lettere i den lyse ende af klaviaturet og lidt tungere i den dybe ende. Den syntetiske elfenben og ibenholt er en smule porøs, hvilket giver en bedre kontakt mellem finger og tangent. Det sikrer præcisionen og under lange sessions.

Endelig er der en tredje sensor, som muliggør repetitioner som på et akustisk flygel, hvor toner kan gentages uden at tangenten er sluppet helt. Det gør det nemmere at spille hurtigt, gentage toner og det er en af de afgørende grunde til, at pianister vælger flygler over opretstående klaverer.

CP73: Nyt Balanced Hammer 73-tangenters klaviatur til e-pianos

CP73 er udstyret med et nyt 73-tangenters Balanced Action-klaviatur som giver dig den rigtige e-piano-følelse. Klaviaturet går fra E til E, så det er også perfekt til at spille sammen med guitar og bas på. Et balanceret klaviatur passer godt til mange forskellige lyde fra akustisk klaver til orgel eller ligefrem synther.

Det balancerede 73-tangenters klaviatur gør CP73 kompakt og let, så du kan have det med overalt - på scenen eller i studiet.

DESIGN

CP73 og CP88 er designet til at modstå landevejens strabadser og er samtidig utroligt intuitive at bruge.

Direkte, lynhurtig og total lydkontrol

CP har et én-til-én interface som giver dig direkte, lydhurtig og total kontrol over din lyd på scenen eller i studiet. Der er ingen programmering, du skal ikke dykke ned i menuer eller lede efter ting på Nettet med CP. Med det intuitive interface laver du lynhurtigt splits, layers og former din tone direkte fra frontpanelet.

Tilslutningsmuligheder

CP73 og CP88 kan integreres i dit hjemmestudie eller live rig med indbygget USB-MIDI og -Audio tilslutning.

Mobilitet

CP73 og CP88 er blandt de letteste og mest kompakte instrumenter i deres klasse. CP88 vejer bare 18.6 kg mens CP73 vejer 13.1 kg.

Digitalpiano.dk E mærket

Vi er e-mærke certificeret!

Sammen med e-mærket sikrer vi dig...
 • Køberbeskyttelse på kr. 10.000,-
 • Nem og gennemskuelig handel

Se vores certifikat


Digitalpiano.dk Ekspert

Prof. rådgivning

Spørg vores ekspert

Tlf: 38 10 08 44 | Email

Digitalpiano.dk butikker

Besøg vores butikker

Vi hjælper dig!


Specifikationer

Stand new
Udstilles kun online (Fremvises ikke i butik)
Modelserie Yamaha CP
Bluetooth Nej
Højtalere Uden højtaler
Polyfoni 128
Type mekanik Plastiktangent
Mekanik NW-GH (Natural Wood Graded Hammer) keyboard: synthetic ebony and ivory keytops
Lydkilde AWM2
Interne lyde 57 (Piano: 10 / E. Piano: 14 / Sub: 33)
Demo sange Ingen information
Optager Ingen information
Effekter Piano: 2 systems (1: Damper Resonance / 2: Compressor, Distortion, Drive, Chorus), E. Piano: 3 systems (1: Drive / 2: Auto Pan, Tremolo, Ring Modulator, Touch Wah, Pedal Wah, Compressor / 3: Chorus1, Chorus2, Flanger, Phaser1, Phaser2, Phaser3), Sub: 1 sy
Controllers FOOT CONTROLLER [1]/[2], FOOT SWITCH [SUSTAIN]/[ASSIGNABLE]
Software Ingen information
Udgangseffekt Ingen information
Andre funktioner Ingen information
Flere valg USB
Tilslutningsmuligheder OUTPUT [L/MONO]/[R] (6.3 mm, standard phone jacks, UNBALANCED), OUTPUT [L]/[R] (XLR jacks, BALANCED), [PHONES] (6.3 mm, standard stereo phone jack), FOOT CONTROLLER [1]/[2], FOOT SWITCH [SUSTAIN]/[ASSIGNABLE], MIDI [IN]/[OUT], USB [TO HOST]/[TO DEVICE],
Pedal 1
Vægt 19 kg
Størrelse på Kasse 1 154x52x28 cm
Vægt kasse 1 23 kg.
Størrelse på Kasse 2 Ingen information
Bredde 130 cm
Dybde 36 cm
Højde 14 cm
Læs mere Ingen information
Digitalpiano.dk E mærket

Vi er e-mærke certificeret!

Sammen med e-mærket sikrer vi dig...
 • Køberbeskyttelse på kr. 10.000,-
 • Nem og gennemskuelig handel

Se vores certifikat


Digitalpiano.dk Ekspert

Prof. rådgivning

Spørg vores ekspert

Tlf: 38 10 08 44 | Email

Digitalpiano.dk butikker

Besøg vores butikker

Vi hjælper dig!


Gode råd

Vi har samlet en masse gode råd som du kan bruge i din beslutningsprocess. Helt kvit og frit!
For nemhedens skyld har vi givet dem nedenstående overskrifter, og hvis du klikker på en af dem, åbner de i et nyt vindue.

Historie · Mærker · Lyde · Tangenter · Funktioner · Højtalere

 

Digitalpiano.dk E mærket

Vi er e-mærke certificeret!

Sammen med e-mærket sikrer vi dig...
 • Køberbeskyttelse på kr. 10.000,-
 • Nem og gennemskuelig handel

Se vores certifikat


Digitalpiano.dk Ekspert

Prof. rådgivning

Spørg vores ekspert

Tlf: 38 10 08 44 | Email

Digitalpiano.dk butikker

Besøg vores butikker

Vi hjælper dig!


Leveringsbetingelser

1. Hvad koster leveringen?

Levering af instrumenter til gadeplan koster kr. 0,- pr. enhed på alle brofaste øer i Danmark. Du bedes ved Checkout udfylde en ønsket leveringsdato, som vi vil opfylde, med mindre du hører fra os. Alle instrumenter sendes med BRINK Transport. De kan ikke oplyse tidspunkt for levering på dagen. Digitalpiano.dk tilbyder også at levere instrumentet til ens arbejdsplads, hvis man ikke har mulighed for at nå hjem indenfor den stillede time. Vejer instrumentet/tilbehøret mindre end 20kg, bliver varen evt. sendt med GLS/PostNord.

Som udgangspunkt leveres instrumentet altid i kasse (gælder dog ikke følgende modeller Kawai CA-98 og CS-11, Yamaha NU-1X, Yamaha N1X Avantgrand, Yamaha N2 Avantgrand, Yamaha N3X Avantgrand, Yamaha CVP-809GP, Yamaha CLP-665GP, Yamaha CLP-695GP, Kawai K-15 ATX2, Kawai K-200 ATX3, Kawai K-300 ATX3, Kawai K-300 AURES, Kawai K-500 ATX3, Kawai K-500 AURES, Yamaha B-1 silent, Yamaha B-2 silent, Yamaha B-3 Silent, Kawai GL-10 ATX2, Kawai GL-20 ATX2, Kawai GL-30 ATX2, Kawai GX-2 ATX2).

Alle digitale instrumenter i vores webshop leveres gratis. Ved køb af tilbehør vil der blive tillagt leveringsgebyr fra kr. 50,- afhængig af vægt og størrelse.  

2. Hvor kan jeg få leveret?

Digitalpiano.dk leverer instrumenter til alle brofaste øer i hele Danmark gratis, og også til ikke brofaster øer mod betaling fra kr. 250. Der kan tilkomme tillæg i prisen, om du ønsker at få varen båret op på etage/r.

2.1. Levering til ikke brofaste øer

Ved levering på ikke brofaste øer, skal man forvente længere leveringtids. Der er leveringsomkostninger forbundet med levering til ikke brofaste øer fra kr. 250,-. Er du i tvivl om pris og leveringsbetingelser, skal du være velkommen til at kontakte os på chatten eller på 7013 1744. 

Der er tillæg i leveringsomkostningerne på følgende øer:

 • 3700-3799 Bornholm
 • 4592 Sejerø
 • 5960, 5970 og 5985 Ærø
 • 6700 Fanø
 • 7884 Fur
 • 8305 Samsø
 • 9940 Læsø

3. Hvor lang tid går der fra bestilling til levering?

Leveringstiden afhænger af hvilken vare du bestiller. Bestiller du en vare fra vores eget lager, kan du regne med 1-2 dages leveringstid. Er varen ikke på eget lager hos os, men hos vores leverandør, er leveringstiden normalt 2-5 hverdage, medmindre varen er i restordre hos leverandøren. I tilfælde af restordre, vil du blive informeret, så snart vi får beskeden fra leverandøren.

4. Kan jeg få at vide præcist hvornår varene bliver leveret?

Ved Checkout, vælger du en dato for leveringen. Denne dato vil vi opfylde, med mindre varen ikke er på lager. Tidspunkt på selve den valgte leveringsdato, kendes ikke.

5. Kan jeg afhente mine varer?

Digitalpiano.dk tilbyder afhentning af ordre i vores egne butikker i Egå og København. Vi kan opbevare din ordre i op til 4 dage fra klarmelding.

Under bestillingen og forsendelsesmåde vælges Pickup. Du modtager en ordrebekræftelse pr. mail, herefter vil vi kontakte dig når ordren er klar til afhentning. Denne ordrebekræftelse skal udskrives og medbringes ved afhentning.

6. Hvad sker der hvis et produkt jeg bestiller går i restordre?

Da vi benytter en større central logistikpartner som "lagerfacilitet", kan det forekomme at et produkt, som tilsyneladende er på lager, alligevel viser sig at være i restordre. Hvis det forekommer, vil du blive kontaktet af vores salgsafdeling, som vil orientere dig om forsinkelsen og evt. hjælpe med at finde et alternativt produkt.

7. Hvorfor vælge en monteringspakke?

Digitalpiano.dk tilbyder en fuld monteringspakke, som du har mulighed for at vælge ved køb af dit instrument. En monteringspakke indeholder: Levering på specifikt tidspunkt, instrumentet leveres i samlet stand eller ude på adressen. Du slipper for at samle instrumentet selv, og evt. pap med mere medtages. 

 

Digitalpiano.dk E mærket

Vi er e-mærke certificeret!

Sammen med e-mærket sikrer vi dig...
 • Køberbeskyttelse på kr. 10.000,-
 • Nem og gennemskuelig handel

Se vores certifikat


Digitalpiano.dk Ekspert

Prof. rådgivning

Spørg vores ekspert

Tlf: 38 10 08 44 | Email

Digitalpiano.dk butikker

Besøg vores butikker

Vi hjælper dig!


Monteringspakke

DigitalPiano.dk kan sammen med vores leverandører tilbyde en monteringspakke. En monteringspakke indeholder; Levering på specifikt tidspunkt, instrumentet leveres i samlet stand så man ikke skal samle instrumentet selv, og efterfølgende medtages pap og andre emballagegenstande.

Her skal du ikke tænke på noget, men blot sætte dig tilbage og nyde dit nye instrument.
Vi samler instrumentet for dig inden levering, og vores transportører kommer ud til dig og placerer det hvor du ønsker det.

Man betaler både for at vi samler instrumentet og for levering, men også for evt. opbæring på etage, dette gælder også hvis det er en 1. sal i et hus. Prisen udregnes automatisk ved checkout, og koster fra kr. 1.000,-. Det er vigtigt, at man i checkout-processen indikerer hvis man ønsker instrumentet placeret på en 1. sal i et almindeligt hus, ellers kan der tilkomme en ekstraregning for denne service efterfølgende.

Vi klarer det hårde arbejde for dig, så du kan komme i gang med klaverspillet med det samme.

Digitalpiano.dk E mærket

Vi er e-mærke certificeret!

Sammen med e-mærket sikrer vi dig...
 • Køberbeskyttelse på kr. 10.000,-
 • Nem og gennemskuelig handel

Se vores certifikat


Digitalpiano.dk Ekspert

Prof. rådgivning

Spørg vores ekspert

Tlf: 38 10 08 44 | Email

Digitalpiano.dk butikker

Besøg vores butikker

Vi hjælper dig!


Finansiering

Ønsker du at finansiere, sker dette gennem Klarna.

OBS. Man skal have opnået en kredit hos Klarna, inden man kan låne for mere end kr. 1.000,-

Digitalpiano.dk E mærket

Vi er e-mærke certificeret!

Sammen med e-mærket sikrer vi dig...
 • Køberbeskyttelse på kr. 10.000,-
 • Nem og gennemskuelig handel

Se vores certifikat


Digitalpiano.dk Ekspert

Prof. rådgivning

Spørg vores ekspert

Tlf: 38 10 08 44 | Email

Digitalpiano.dk butikker

Besøg vores butikker

Vi hjælper dig!


Lad os matche prisen!

Har du set denne vare billigere hos en anden forhandler?

Skriv hvor, i formularen neden under - så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt med et nyt tilbud.

* Skal udfyldes

Tip en ven

Afsender:

Modtager:Andre har købt

Sammenlign (0)
×